Fair products for a good price

Voor ons en onze Europese partners zijn 'maatschappelijke verantwoordelijkheid' en 'duurzaam ondernemen' niet alleen maar woorden, maar de kern van onze bedrijfsvoering. Onze verpakkingsafdeling wordt bijvoorbeeld volledig bemand door werknemers die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Uiteraard streven wij naar de hoogste maatstaven voor wat betreft de ingrediënten van onze producten en hun verpakkingsmaterialen, waartoe wij voortdurend de marktontwikkelingen in de gaten houden en daarop reageren.

Jack Doggies biedt klant-specifieke, eerlijke (faire) producten en verpakkingen voor een goede prijs en betoont zich al langer dan 25 jaar een partner waarop men kan vertrouwen, met een grote groep tevreden klanten.Visie

Jack Doggies is van mening dat traktaties voor een hond moeten bijdragen aan zijn welzijn. Daarom staat de kwaliteit van onze producten op de eerste plaats. De ingrediënten voldoen aan de hoogste Europese maatstaven en worden, in lijn met ons MVO-beleid, op milieubewuste wijze in Europa geproduceerd door onze Europese partners. Hetzelfde geldt voor onze verpakkingsmaterialen.

Wij vinden bovendien dat Jack Doggies' producten betaalbaar moeten zijn voor iedere hondeneigenaar, ongeacht zijn budget.

Daarom omarmen wij het concept van private labelling en spelen hierop in door onze klanten producten van hoogwaardige kwaliteit in flexibele hoeveelheden aan te bieden, voorzien van hun eigen label. En we delen graag onze bevindingen en kennis over hoe zij het beste aan de wensen van hun klanten tegemoet kunnen komen.

Jack Doggies is ervan overtuigd dat maatschappelijke verantwoordelijkheid niet alleen over duurzaamheid van het milieu gaat, maar ook over personeelsbeleid. Wij nemen deze verantwoordelijkheid door mensen die door een mentale belemmering een achterstand op de arbeidsmarkt hebben een baan aan te bieden op onze verpakkingsafdeling en door voor producenten te kiezen die onze overtuigingen delen waar het gaat om maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Missie

Jack Doggies streeft lange termijn partnerschappen met zijn leveranciers en met zijn klanten na. Bovendien hecht Jack Doggies eraan een betrouwbare partner te zijn.

Wij bieden:

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit, op milieubewuste wijze gefabriceerd door Europese partners in Europa
  • Actuele kennis van ontwikkelingen in de markt, waaronder private labelling, en het vermogen daar adequaat op te reageren
  • Producten die onze MVO uitstralen, hetgeen bijdraagt aan het image van onze klanten
  • Traktaties voor honden die binnen het budget van iedere hondeneigenaar passen
  • Werk aan mensen die door een mentale belemmering een achterstand op de arbeidsmarkt hebben
  • Flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit