Ontdek het Private Label

Onze service bestaat uit het bedenken, ontwikkelen en het samenstellen van specifieke mixen hondentraktaties in diverse verpakkingsvormen.
 
Het mixen, verpakken, coderen en etiketteren gebeurt volledig in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel opereren en u zo optimaal mogelijk ondersteunen.
 
Wij denken graag met u mee over de voor u beste opties.

Verpakkingen

Jack Doggies heeft een eigen verpakkingsafdeling, die diverse verpakkingen mogelijk maakt. Al naar gelang de wijze waarop u de producten gaat aanbieden aan uw klanten, kan Jack Doggies ze op een daartoe geschikte manier verpakken. Zo kunnen wij uw bestellingen trans wrappen (uitermate geschikt voor bulk verpakkingen), flow wrappen (geschikt voor single- en multipacks), voorzien van een ophangsysteem zoals Euroloch en handmatig verpakken.

Handmatig verpakken kan bijvoorbeeld in doosjes, emmers, blikken, puntzakken, adventskalenders en andere promotionele verpakkingen. De mogelijkheden zijn legio. Alle verpakkingen kunnen desgewenst worden voorzien van gewichtscontrole voor verpakkingen onder E- merk en codering voor optimale traceerbaarheid en aansluiting op uw logistieke systeem. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Aarzel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen!